Hoe krijg jij een mooie en stralende huid?

stralende huid

Een mooie stralende huid is een spiegel van je gezondheid. Hoe jij jezelf van binnenuit verzorgt, is te zien vanaf de buitenkant. Als je gezond leeft is dat te zien aan je huid. We weten allemaal dat roken, veel alcohol en suiker eten je huid en lijf geen goed doet. Maar wat kun je doen om je huid en gezondheid een extra boost te geven? Hoe zorg je voor die mooie glow aan de buitenkant? Lees het in dit artikel!

#1 De juiste verzorging

Met alleen water en zeep krijg je die mooie glow niet. Huidverzorging op basis van aloë vera geven je wel dat duwtje in de rug. De beste kwaliteit haal je bij Forever Living Products. Na een paar weken zie je al heel veel verschil in je gezicht.

#2 Drink veel water

Water drinken reinigt je lijf en organen. Je huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. De mens bestaat ook voor 80 procent uit water. Spoel je systeem schoon met water en je ziet er stralend uit.

#3 Blijf in beweging

Beweging is ook belangrijk om er goed uit te blijven zien. Sporten is goed voor de doorbloeding, je slaapt er sneller door en het bevordert de aanmaak van verschillende gelukshormonen. Dat zie je terug in je huid. Dus… move!

#4 Fruit en groenten eten

Vitaminen en mineralen hebben we nodig om fit en gezond te blijven. De huid heeft ook profijt van al deze goede stofjes. Hoe beter je eet, hoe mooier je eruit ziet. Schep vanavond je bord maar vol met rauwkost.

#5 Voldoende slaap

Van rust en ontspanning krijgen we ook een mooie huid. Door slaap laten we alle stress los en dat wil je hebben. Wist je dat stress net zo slecht is als roken? Je krijgt dus een mooie huid van veel rusten en slapen.

#6 Bescherming tegen de zon

De zon is fijn, lekker warm en je krijgt er een mooie kleur van. Het is wel jammer dat veel zonnen slecht is voor je huid. Het maakt de huid droog en het trekt de collageen eruit. Smeer je goed in met een hoge factor en blijf tussen 12 en 3 uur ‘s middags uit de zon. Daar heb je over een aantal jaar zeker profijt van.

#7 Kijk uit met blauw licht

Je hoort het steeds vaker dat blauw licht van een beeldscherm voor vroegtijdige huidveroudering zorgt. Beperk het aantal uren per dag achter een scherm voor behoud van een stralende huid.

Leave a Reply