Tesla laten wrappen? 

Tesla wrappen

Ben jij in het bezit van een Tesla en zou je deze graag laten wrappen? Kijk dan niet verder en laat je Tesla wrappen bij Wraptor! Het wrappen van een auto vindt plaats wanneer je als bezitter van de auto niet tevreden bent over de huidige kleur en deze graag zou laten aanpassen. Daarnaast is het ook mogelijk om je bedrijfsauto op te laten knappen zodat het een rijdend visitekaartje wordt. Het bedrijf Wraptor is gespecialiseerd in het laten wrappen van het automerk Tesla. Heb jij een grijze Tesla en zie je die liever in het zwart? Geen probleem! Door middel van een speciale folie kunnen specialisten jouw auto wrappen waardoor je binnenkort met een zwarte auto door de straten scheurt. Wanneer je de kleur na een tijdje toch weer zat bent, is het mogelijk om weer terug te gaan naar de originele kleur van de auto. Twijfel dus niet over het laten wrappen van je Tesla bij Wraptor en maak vandaag nog een afspraak!

 

Hoe laat je een Tesla wrappen?

Het wrappen van een auto brengt een heel proces met zich mee. Voordat de Tesla daadwerkelijk kan worden gewrapt is het namelijk van belang dat de auto spik en span is. Tijdens deze schoonmaakprocedure wordt het volledige oppervlak van de auto gereinigd. Dit is om te voorkomen dat er viezigheid onder de folie gaat zitten en zodat je langer plezier hebt van het resultaat. Na deze schoonmaaksessie wordt de Tesla volledig ingepakt met vinylfolie die speciaal voor het wrappen van auto is ontwikkeld. Wrappen dankt zijn naam aan het inpakken van de auto op deze manier. De nieuwe kleur lak wordt dus niet aan de auto zelf aangebracht, maar aan de folie. Dit maakt het tevens zo eenvoudig om terug te gaan naar de originele kleur. Bij het spuiten van de auto is het resultaat permanent, bij wrapping kan je zelf bepalen of het resultaat tijdelijk of permanent is. Een vaak uitgevoerde wrap bij een Tesla is het mat maken van de autokleur, de gebruikte vinylfolie is hier ideaal voor. Een andere handeling is het strippen van de auto, waarbij er details zoals lijnen op de auto kunnen worden aangebracht. De keuze is reuze!

 

Afspraak maken om je Tesla te laten wrappen

Op de website van Wraptor zijn enkele prijzen van het wrappen aangegeven. Om precies te weten te komen hoeveel geld jij aan het wrappen kwijt gaat zijn is het van belang om een offerte aan te vragen. Zo kom je als consument niet voor verrassingen te staan en weet je waar je aan toe bent. Voor eventuele vragen is het mogelijk om telefonisch of via de mail met een van de medewerkers van Wraptor in contact te komen. Zij proberen je dan zo goed mogelijk te helpen. Heb je een keuze gemaakt en ben je tevreden met de ontvangen offerte? Maak dan een afspraak bij Wraptor en laat je Tesla wrappen! Wie weet scheur jij binnenkort rond in dezelfde auto die een gloednieuwe uitstraling heeft!

Leave a Reply