De lekkerste BBQ catering in Amsterdam

BBQ catering

Als de dagen weer langer worden en de temperaturen weer omhoog gaan willen veel mensen niets liever dan bbq’en in de tuin. Het is zo’n gezellige manier van eten en je kunt het met een hele grote groep doen. Maar wist je dat als je in de buurt van Amsterdam woont je ook een kant en klare barbecue kunt bestellen, namelijk bij Meat The Lion? Zij verzorgen namelijk BBQ catering in Amsterdam en omstreken, zoals in de Zaanstreek. Meat The Lion is het bedrijf van Rob van Leeuwen. Rob heeft een ontzettend grote passie voor barbecuen, en voor lekker vlees in het bijzonder. Als je bij zijn bedrijf aanklopt voor die BBQ catering in Amsterdam en omstreken weet je zeker dat je de beste kwaliteit vlees krijgt, en dat aangevuld met allemaal heerlijke, vers gemaakte salades.

BBQ catering in Amsterdam inclusief grillmaster

Als je een feest geeft en je wilt eigenlijk het liefste met zijn allen barbecuen, maar dan zonder dat je zelf al het vlees moet bakken enzo, dan ben je bij Meat The Lion aan het goede adres. Daar kun je namelijk van de BBQ catering in Amsterdam gebruik maken, maar dan inclusief grillmaster. Rob van Leeuwen komt dan hoogstpersoonlijk al het vlees en vis bakken, en maakt daar zelfs een heus spektakel van. Hij is op het gebied van barbecuen een ware expert, en daar kan menig amateur barbecue liefhebber nog wat van leren. Mensen vinden het dus vaak ontzettend leuk om te zie hoe hij dat tijdens een BBQ diner feestje allemaal doet.

BBQ workshop in Amsterdam

Doordat Rob zo’n ontzettend ervaren en gepassioneerd barbecuer is geeft hij ook BBQ workshops in Amsterdam. Tijdens zo’n workshop kun je met een hele groep vrienden of familie de fijne kneepjes van het barbecuen leren. Super leuk voor aan het begin van het barbecue-seizoen, om alvast de smaak te pakken te krijgen. Je leert tijdens zo’n BBQ workshop niet alleen hoe je het vlees op de beste manier bakt, maar ook allerlei snijtechnieken en hoe je het vlees kunt kruiden. Oftewel, alle skills die je nodig hebt om het allerlekkerste stukje vlees of vis te kunnen bereiden voor op die barbecue.

BBQ catering voor feesten en partijen

Je zou denken dat je op grote feesten zoals een bruiloft beter een chique diner kunt boeken, maar waarom zou je niet gewoon kunnen bbq’en op je bruiloft? Als jullie dat beiden lekker vinden en je hebt een leuke buitenlocatie dan kan dat natuurlijk prima, en het is ook nog eens goedkoper dan een diner boeken in een restaurant. Als je bij Meat the Lion een bbq boekt voor op je bruiloft dan kunnen ze zelfs met je meedenken om er een wat luxere variant van te maken. Dit doen ze door middel van luxere salades, heerlijk brood en lekkere sausjes. Er is ook maatwerk mogelijk. Neem dus vooral even contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken, want een BBQ kan ook op een bruiloft ontzettend goed werken.

Leave a Reply