Heb je een medisch pedicure in Veenendaal nodig?

pedicure

Veel mensen vinden het heel erg prettig om zo nu en dan een pedicure te nemen. Zeker in de zomer, wanneer je voeten heel erg zichtbaar zijn doordat ze vaak slippers en sandalen dragen. Sommige mensen hebben echter bepaalde klachten waardoor de pedicure veel noodzakelijker is dan bij anderen. In dat geval kun je terecht bij Handen- en Voetenspecialist Samarita. Zij biedt namelijk een zogeheten medisch pedicure in Veenendaal, waar haar praktijk is gevestigd. Deze medische pedicure is stukken uitgebreider dan een normale pedicure, waarbij enkel eelt en likdoorns worden verwijderd en de nagels worden verzorgd. Bij deze behandeling medisch pedicure in Veenendaal behandelt ze namelijk klachten als reuma, diabetes en schimmelnagels. Het behandelen van al deze klachten is vele malen meer specialistischer dan de handelingen die bij een normale pedicure behandeling komen kijken. Bij Samarita ben je daarvoor aan het juiste adres. De behandelaar heeft namelijk reeds 30 jaar ervaring met het geven van pedicures, en heeft zich gedurende deze tijd gespecialiseerd in de medische aandoeningen die gerelateerd zijn aan je handen en voeten. Niet voor niets noemt ze zich handen- en voetenspecialist.

Medisch pedicure in Veenendaal inclusief nagelbehandeling

Heb je medische klachten aan je voeten zoals schimmelnagels of reuma, maar wil je ook dat ze weer mooi voor de dag komen, inclusief gelakte nagels? Dan kun je bij deze praktijk voor een behandeling medisch pedicure in Veenendaal plus nagelbehandeling terecht. Je wordt dan niet alleen behandeld aan de klacht die je hebt, maar je nagels en voeten worden bovendien helemaal verzorgd, waardoor ze weer schoon en fris voor de dag kunnen komen. Zeker in de lente en de zomer vinden veel mensen het heel fijn als hun voeten er verzorgd uitzien, en dus boeken ze dan veel vaker een pedicure behandeling bij Samarita in Veenendaal.

Wat kun je zelf doen om je voeten het beste te verzorgen?

Of je nu reeds voetklachten hebt of niet, er zijn een aantal dingen die je zelf kunt doen om je voeten zo goed mogelijk te verzorgen. Draag bijvoorbeeld nooit knellende schoenen. Deze belemmeren de bloedsomloop en dat is zowel slecht voor je huid als voor je nagels. Daarnaast is het beter om sokken te dragen van natuurlijk materiaal, zoals katoen of wol. Synthetische sokken kunnen vaak irriteren en zweetvoeten veroorzaken. Hetzelfde geldt overigens voor synthetische schoenen. Beter draag je schoenen (of slippers) van leer of katoen. Wissel schoenen ook vaak genoeg af, zodat ze goed kunnen drogen en de eventuele geur eruit kan gaan. Daarnaast is het goed om je voeten dagelijks te wassen (liefst zonder zeep) en ze daarna goed af te drogen, ook tussen de tenen in! Zo verklein je de kans dat er zich een schimmelinfectie kan ontstaan, zowel op de huid als in je teennagels. Is het al te laat? Maak dan snel een afspraak bij Samarita, zij helpt je weer gezonde en mooie voeten te krijgen, hoe ernstig het ook lijkt te zijn!

Leave a Reply