Frietkraam op locatie

Frietzaak

Stel, je bent de eigenaar van een groot bedrijf waar je medewerkers zich iedereen het vuur uit de sloffen lopen. Je wilt ze eens verrassen met wat lekkers. Patat en een lekker snackje, dat moet het worden. Je kunt natuurlijk iedereen laten opschrijven wat ze graag hebben willen en daarmee naar de plaatselijke snackbar gaan, met het risico dat er plotseling geen vijftig frikandellen geleverd worden, maar maar 48, maar je kunt ook een frietkraam op locatie regelen! Als je een frietkraam op locatie hebt, weet je zeker dat je personeel verrast wordt én weet je zeker dat iedereen krijgt wat hij of zij graag wil. Het is een verrassing die altijd gewaardeerd wordt en je personeel na de lunchpauze extra gemotiveerd de werkvloer op laat gaan.

Waarvoor kun je nog meer een frietkraam inschakelen?

Je hoeft natuurlijk niet per sé een groot bedrijf te hebben om een frietkraam in te schakelen. Je kunt een frietkraam ook inschakelen als je bijvoorbeeld een groot feest houdt met familie, je gaat trouwen en je je gasten een lekkere warme hap wilt voorschotelen, je een stuk strand beheert en drukte verwacht, of wanneer je een festival organiseert en verwacht dat er nogal wat hongerige mensen rond zullen lopen. Misschien werk je wel in de zorg en heb je budget gekregen om je cliënten eens te verrassen of om het personeel een hart onder de riem te steken.

Waarom een frietkraam op locatie?

De reden is eigenlijk heel simpel. Al je gasten een tevreden gevoel, met voor jou minimale inzet. Als je een frietkraam inschakelt heb je er zelf namelijk geen omkijken meer naar! De wagen komt voorrijden, de zijklep wordt open gezet en de medewerkers van de frietkraam bakken naar hartelust friet (of patat, hoe je het maar wilt noemen), frikandellen, kroketten, hamburgers, kaassoufflees en wat voor snackjes je ook maar wenst. Bij de frietkraam hebben je gasten tevens de keus uit verschillende soorten sauzen om de friet en snackjes nog extra lekker te maken. Indien gewenst kun je ook salades aanbieden. En als iedereen tevreden is ruimen de medewerkers van de frietkraam eventueel achtergebleven rommel op en rijden ze weer weg wanneer ze klaar zijn.

Verschillende pakketten

Als je besloten hebt om een frietkraam op locatie te regelen kun je kiezen uit verschillende pakketten. Van een simpel frietje tot een all-in deluxe frietpakket. De kosten zijn afhankelijk van het aantal mensen dat gebruikt maakt van de service.

Leave a Reply